Babycoach Danica Werkwijze

Wanneer je besluit een afspraak te willen maken zal ik je per mail een intake formulier toezenden welke je invult en kunnen we een afspraak maken voor een intake. In dit gesprek zal ik vooral vragen stellen om een goed beeld van jullie baby, gezin en de situatie rondom de hulpvraag te krijgen. Afhankelijk van de hulpvraag zal ik jullie ook kennis en handvatten geven. Vervolgens maken we een afspraak voor een vervolg consult waarin we verder inzoomen op de situatie, wat er nodig is om hiermee aan de slag te gaan en hoe jullie dit willen gaan aanpakken.

Zo nodig volgt er nog een consult. Veelal zijn een intake en 1 á 2 consulten voldoende, dit is afhankelijk van de persoonlijke situatie en de aard van de hulpvraag.

Na het coachingstraject zal er nog telefonisch of per mail contact zijn waarin we samen even doornemen hoe het is gegaan, hoe het nu gaat en of er nog verdere vragen zijn. Daarna is het traject in principe afgerond. Mocht er na verloop van tijd toch behoefte zijn aan informatie of een gesprek dan kan dit per mail of telefonisch. Indien gewenst kunnen we een afspraak maken voor een ‘follow up’ om de huidige situatie en hulpvraag samen (opnieuw) te bekijken. Zo’n follow up moet wel plaatsvinden binnen 6 maanden na ons laatste contact.

Alle gesprekken vinden plaats bij jullie thuis, zo kan jullie baby gewoon in z’n eigen ritme en omgeving blijven.

Babycoach Danica handje2

Wanneer je meer informatie wil en/of een afspraak wil maken kun je gebruik maken van het contactformulier, Telefonisch contact opnemen : 06-28434173 of gebruik maken van het e-mailadres: